Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

strawbwrry panic!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
the_ghost_of_cossette
Membru nou
Membru nou
the_ghost_of_cossette

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 11/06/2009

strawbwrry panic! Empty
MesajSubiect: strawbwrry panic!   strawbwrry panic! I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 1:09 pm

Actiunea se desfasoara intr-o comunitate exclusiv feminina.
Aoi Nagisa este o eleva de liceu care a fost transferata la o scoala catolica numai de fete, Astraea Hill. Scoala imparte campusul si dormitoarele in trei academii de fete: "St. Spica's Academy", St. "Le Rim Girls School" si "St. Miatre Girls Academy". Fiecare academie are cate o reprezentanta (sefa) aleasa prin vot iar reprezentanta sefa a tuturor purta titlu de Etoile Astraea Hill, fiind aleasa din cele 3 academii, actuala fiind Shizuma Hanazono.
Ajunsa la acea scoala, Aoi Nagisa descopera cat de fascinant este acel loc si imediat se simte atrasa de seducerea lui Shizuma Hanazono (Etoile).
Nagisa va incepe sa descopere mai multe despre acea scoala, noile ei colege si trista istorie pe care o ascunde Shizuma.
Anime-ul prezinta in special viata, iubirea si sentimentele care se formeaza intre fetele din acea scoala si activitatile la care acestea participa, in prim plan fiind Nagisa si Shizuma.
Sus In jos
Chou
Admin
Admin
Chou

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31

strawbwrry panic! Empty
MesajSubiect: Re: strawbwrry panic!   strawbwrry panic! I_icon_minitimeDum Iun 14, 2009 5:03 am

hmm eu am vazut cateva episoade din anime da' apoi m-am oprit pentur ca m plictisiea pur si simplu si nu ma prea omor eu dupa yuri mai mult dupa yaoi Rolling Eyes da' din cat am vazut e chiar misto anime-ul chiar daca e cam ciuadat sa vezi fete sarutandu-se si asa mai departe si chiar il recomand pentur cei carora le plac astfel de anime-uri :-"
Sus In jos

strawbwrry panic!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Anime Genre :: Yaoi/Yuri-
Mergi direct la: