Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ce muzica va plcace?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
the_ghost_of_cossette
Membru nou
Membru nou
the_ghost_of_cossette

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 11/06/2009

ce muzica va plcace? Empty
MesajSubiect: ce muzica va plcace?   ce muzica va plcace? I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:58 pm

ce muzica ascultati?

eu ascult-rock(snt rickerita)
-j-music

voi?
Sus In jos
Teh
Membru nou
Membru nou
Teh

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 08/06/2009
Varsta : 31
Localizare : ~ Teleorman ~

MesajSubiect: Re: ce muzica va plcace?   ce muzica va plcace? I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 5:41 pm

Ei bine eu ascult multe genuri de muzică, de fapt ascult cam tot ceea ce este plăcut, adică nu mă axez doar pe un anumit gen. Am ceva special pentru fiecare, dar , ca să fiu sinceră, nu ascult manele şi populară; nu am găsit melodii din acest gen care să îmi placă până acum şi nu ştiu dacă se va întâmpla asta. În fine, dacă sunt ' undeva ' [ party or smth ] unde sunt astfel de genuri, nu am nimic împotrivă; acum doar n-o să îmi astup urechile :]].
Rockul : da, este un gen minunat. Ascult rock de multă vreme şi unele trupe , cât şi melodii, sunt minunate.
Popul : Da! Pop am ascultat din totdeauna. Indiferent de ce 'ramuri' mai are, este Ok. Sunt unii cântăreţi Kawaii.
Muzica clasică : mai ascult şi aşa ceva, din când în când, adică îmi place <3
Hip -hop : în ultima perioadă m-am axat mult pe acest gen.
J-music : da, j-pop, j-rock, ascult. Este un fel de ramură specială, foarte plăcută.
Ascult şi metal şi ... mă rog, tot ceea ce nu am menţionat ![ house, pop, electro pop, etc ... , combinaţii , doar nu o să le menţionez pe toate ] . Cert este că muzica este minunată <3.
Sus In jos
http://myanimelist.net/profile/Teh
Chou
Admin
Admin
Chou

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: ce muzica va plcace?   ce muzica va plcace? I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 6:08 pm

ei bine eu in general rock,J-rock,J-pop dar acum mai nou ascult house -.-" m-a corupt un coleg -.-" =)) ocazional ascult si d'astea latino :-": (nu intrebati de ce)-.-" si cred ca atat :-?
Sus In jos
sakura_haruno2009
Membru nou
Membru nou
sakura_haruno2009

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 11/06/2009

MesajSubiect: Re: ce muzica va plcace?   ce muzica va plcace? I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 6:10 am

imi plac mai multe genuri de muzica cum ar fi:
rock-ul
manelele
dance
house
trance
hip-hap
si cam atat.
Bye bye! santa
Sus In jos
Axxa.no.angel
V.I.P
V.I.P
Axxa.no.angel

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: ce muzica va plcace?   ce muzica va plcace? I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 3:41 pm

pai, sunt rockerita Wink... de fapt ascult mai multe genuri de muzica, insa rock-ul predomina ^__^
-imi place mult si muzica pop, in general melodiile mai lente, triste Smile) etc(example: Celine Dion si alte exemple nu-mi vin acum in minte Smile) )
-nu prea ascult muzica clasica(mai deloc), dar parintii mei sunt innebuniti dupa acest gen de muzica, asa ca atunci cand mergem cu masina si n-am iPod-ul la mine, sunt nevoita sa le ascult Sad, dar am observat ca imi plac unele pentru ca ma fac sa adorm:))
-punk: I love Punk music:X
-metal: nu stiu multe trupe de metal, insa mai mult ascult deoarece Rammstein canta metal:X(I luv this band... au niste videoclipuri super <3)
-nu-mi place deloc muzica populara, I hate it >_>
-nici manelele nu-mi plac, pentru mine sunt mult mai putin suportabile decat muzica populara Very Happy, insa prefer sa nu zic nimic urat despre ele pentru ca stiu ca sunt cativa carora le place acest gen de... "muzica" Shocked
-imi place si muzica house
-latino nu ascult(nu-mi prea place:D )
- cel mai mult la muzica imi plac versurile.... daca versurile unei melodii nu sunt "speciale"(adica profunde Very Happy si capabile "sa miste" sufletul ^.^ ), atunci nu-mi place cantecul respectiv Very Happy, de aceea muzica pe care o ascult variaza intre mai multe genuri (;-Wink

punandu-le pe toate la un loc, rezulta o aglomeratie de genuri muzicale in iPod Smile) : Cascada, Avril Lavigne, Tokio Hotel, Rammstein, Linkin Park, Backstreet Boys, Celine Dion, Evanescence, My Chemical Romance, Pink, Enrique Iglesias, Taylor Swift, Green Day, Fergie, Paramore, Leona Lewis si mooolte altele(care nu-mi vin acum in mite Smile) ).... totusi, rock-ul si punk-ul sunt preferatele mele
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce muzica va plcace?   ce muzica va plcace? I_icon_minitime

Sus In jos

ce muzica va plcace?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Diverse :: Muzica-
Mergi direct la: