maryx Membru nou
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 04/06/2009 Varsta : 28 Localizare : constanta
| Subiect: `neatza `_` Joi Iun 04, 2009 9:37 pm | |
| `neata nu e dimineata da ma doare capusoru` meu sa imi caut alt titlu pt topicu in care se presupune ca o sa ma descriu ) deci...Sunt Maria, sunt din c-ta si voi implini in septembrie 13 ani axxa.no.angel e colega mea de cls si una dintre prietenele mele cele mai bune (luv ya :X :*)animeurile si mangaurile preferate sunt :Vampire knight, Death Note, Naruto, Faster than a kiss, etc. okey..ca si axxei imi place literatura si cartile SF : Tara Duncan, Vampiratii, Twilight, Septimus Heap etc. vreau sa fiu prietena cu oricine care vrea sa fie prieten cu mine ^_^ | |
|
Axxa.no.angel V.I.P
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 01/06/2009 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: `neatza `_` Vin Iun 05, 2009 1:30 am | |
| aloooha, maryxu' :*:* let's be friends> < but we already are, so luv ya sa te distrezi pe forum si nu uita sa-ti postezi ficul + Kaname is the best, isn't it? ) | |
|
Annya_Anna Fondator
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
| Subiect: Re: `neatza `_` Vin Iun 05, 2009 2:02 am | |
| Bun venit pe forum, Maria! Sper sa te distrezi si sa iti faci cati mai multi prieteni^^ Sper sa te simti bine pe aici! Si...ce ai zice daca am deveni prietene, id-ul meu il ai in lista ptr ca ti l-am dat. Dar poate nu-l sti, este angel_dark9696! So...have fun and no spam! | |
|
Misa_Misa2009 Membru junior
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 28/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: `neatza `_` Sam Iun 13, 2009 2:32 am | |
| Bun venit pe forum Maria! Sper sa iti placa acesti forum. Si sa fim prietene! Bye Bye. | |
|