Annya_Anna Fondator
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
| Subiect: Cea mai aiurea pereche! Mier Iun 03, 2009 2:58 am | |
| Am vazut ca apar o groaza de perechi printre preferintele fanilor Naruto. Unele logice altele pur si simplu aiurea. De ex perechea Ton Ton/ Akamaru. E o pereche foarte reusita! Voua care vi se pare cea mai aiurea pereche? Va rog argumentati! | |
|
Axxa.no.angel V.I.P
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 01/06/2009 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Cea mai aiurea pereche! Mier Iun 03, 2009 10:33 pm | |
| again something funny cred ca cea mai aiurea pereche(sau una dintre cele mai aiurea) ar fi cuplul Deidara-Hinata pentru ca Deidara e foarte diferit de Hinata, aceasta fiin extrem de timida o alta astfel de pereche ar fi Tsunade-Jiraya-> nu destul de aiurea, dar foarte amuzanta si inca una: Choji-Ino, nu m-am gandit la un argument pentru acest cuplu... | |
|
MyKy Membru nou
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 28
| Subiect: Re: Cea mai aiurea pereche! Mar Iun 09, 2009 12:56 am | |
| Cred ca cea mai aiurea pereche ar fi: -Sakura si Itachi-ea este una din preferatele perechi(asa cred) dar ei nu si-au vorbit niciodata iar Sakura este prea indragostita de Sasuke. -alta pereche aiurea ar fi Gaara si Ino-Gaara este retras, puternic iar Ino este vorbareata. | |
|
ovidyu V.I.P
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 28
| Subiect: Cea mai aiurea pereche! Sam Iun 13, 2009 3:24 am | |
| Pai eu zic ca cea mai aiurea pereche ar fi Konohamaru si Ino . El fiind increzut,suparacios ,rautacios iar ea fiind rea , increzuta il iubeste pe sasuke . Bietul konohamaru cred ca l-ar insela Ino . Bye bye ! | |
|
andreeakiss Membru nou
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 25/06/2010
| Subiect: Re: Cea mai aiurea pereche! Vin Iun 25, 2010 10:15 pm | |
| eu cred ca cea mai aiurea pereche ar fi Ino si Zetsu,sunt total diferiti,ca si ziua si noaptea si chiar daca ar fi saracul Zetsu cred ca ar inebunii cu Ino in preajma | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cea mai aiurea pereche! | |
| |
|