Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Itachi uchiha!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

Itachi uchiha! Empty
MesajSubiect: Itachi uchiha!   Itachi uchiha! I_icon_minitimeMier Iun 03, 2009 2:55 am

Itachi Uchiha

Am deschis acest topic pentru ca vreau sa aflu parerile voastre despre acest personaj.

Personal, este personajul meu preferat din Naruto, si nu ma refer aici la felul cum arata9Dar arata grozav!), ci la personalitatea, inteligenta lui. Nu inceteaza sa ma uimeasca! E un personaj special, care impresioneaza prin viteza si prin stilul sau de lupta.
Nu as spune ca e un personaj evil, mai degraba are propria lui agenda si pentru a-si indeplini obiectivele e in stare de orice. Ceea ce in viziunea mea e un lucru de apreciat. Ca sa-ti deplinesti visul trebuie sa fi in stare de orice
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
andreeakiss
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 25/06/2010

Itachi uchiha! Empty
MesajSubiect: Re: Itachi uchiha!   Itachi uchiha! I_icon_minitimeVin Iun 25, 2010 9:55 pm

sall sall da ai dreptate Itachi impresioneaza prin stitul de lupta Smile dar cum ai spus ca nu il consideri un personaj rau,dar sa nu uitam un lucru,el impreuna cu Madara si`a tradat clanul fiind un spion atat pentru clanul sau cat si pentru sat.Si totusi aparentele inseala deoarece chiar daca si`a tradat satul nu el a omorat clanul ci Madara alias Tobi.Asta e parea mea tongue bye bye
Sus In jos

Itachi uchiha!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Anime&Manga :: Naruto-
Mergi direct la: