Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
Subiect: Pe cine alegi? Mier Iun 03, 2009 2:45 am
^^Well,este foarte simplu. Eu voi pune doua personaje (din Naruto ofc) ,iar urmatorul user va spune pe care din cele doua personaje il prefera si de ce. Dupa ce a facut alegerea,va pune la randul lui doua personaje.^^ so... Dintre Itachi si Sasuke!
Axxa.no.angel V.I.P
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 01/06/2009 Varsta : 28 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Pe cine alegi? Mier Iun 03, 2009 10:20 pm
interesanta idee;)) dar cam greu de ales intre Itachi si Sasuke... insa il prefer pe Itachi pentru ca acesta nu a vrut sa-l omoare pe Sasuke cand acesta era copil... so +1 for Itachi... chiar daca amandoi sunt very cute deci, dintre Sasori si Naruto^_^
ovidyu V.I.P
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 28
Subiect: Pe cine alegi? Sam Iun 13, 2009 3:31 am
Pai grea alegere . Cred ca il prefer pe Naruto ! Il prefer mai mult pe el pentru ca este amuzant , prostut si pentru ca este personajul principal . So.... acum eu : Dintre Gaara si Pein ! Bye bye !
Chou Admin
Numarul mesajelor : 33 Data de inscriere : 10/06/2009 Varsta : 31
Subiect: Re: Pe cine alegi? Dum Iun 14, 2009 5:00 am
Well il prefer pe Gaara...sa zic ca e a 3 iubire a mea dupa itachi si sasuke :X si mai ales ca imi plac ochii lui chiar daca la inceput m-a calcat pe nervi cand zicea ca "traieste numai pentru el" si alte baliverne d'alea acum imi palce si este chiar bun :X :> my turn Dintre Zetsu si Kakashi
andreeakiss Membru nou
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 25/06/2010
Subiect: Re: Pe cine alegi? Vin Iun 25, 2010 10:03 pm
Pai e simplu Zetsu...nu stiu de ce dar mereu sunt de partea negativa:P kakashi imi placea dar inainte sa devina serios...il adoram cand intarzia randul meu: Dintre Madara si Tsunade