Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Carti preferate!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

Carti preferate! Empty
MesajSubiect: Carti preferate!   Carti preferate! I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 9:58 pm

Am deschis acest topic pentru a vedea ce gusturi aveti voi in materie de carti.
Mie una, cartile mele prerferate sunt Twilight si Colt alb!
Trebuie sa justificati de ce va plac anumite carti.
Imi place Twilight, deoarece este o poveste despre vampiri. Am vazu si filmul si pot spune ca mi-a placut enorm!
Si Colt alb imi p[lace pentru ca ete o poveste despre animale, si eu iubesc animalele.
So...voi ce carti preferati?
Bye-Bye and No spam!
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
Axxa.no.angel
V.I.P
V.I.P
Axxa.no.angel

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 28
Localizare : Constanta

Carti preferate! Empty
MesajSubiect: Re: Carti preferate!   Carti preferate! I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 10:18 pm

pai... cartile mele preferate sunt:
Vampiratii: I looove povestea dintre Grace si Lorcan, de-asemenea si faptul ca ideea e total originala si asta m-a atras foarte mult:X
Tara Duncan: deoarece imi place felul in care gandeste Tara, cum actioneaza si mai ales ca are un suflet bun si of course pentru ca e o sortitoare foarte amuzanta;))
si Twilight: bineinteles pentru ca este cu vampiri si mai ales deoarece povestea este originala si fascinanta
^__^ dar mai sunt si multe alte carti care imi plac Very Happy
si mie imi place Colt Alb, mai ales felul in care autorul descrie viata lupilor , ma refer la faptul ca e o carte cu-adevarat interesanta Razz
So that's why I luv them^.^
Sus In jos

Carti preferate!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Diverse :: Carti-
Mergi direct la: