Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) Empty
MesajSubiect: Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)   Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) I_icon_minitimeVin Mai 29, 2009 12:37 am

Esti foarte dura si sarcastica cu ceilalti dar nu iti pase de sentimentele altora pentru ca si ei au facut asa cu tine.Nu m-ai ai incredere in alti pentru ca toti prieteni tai te-au ranit
http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz-1227981060
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
maryx
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 04/06/2009
Varsta : 28
Localizare : constanta

MesajSubiect: Re: Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)   Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) I_icon_minitimeJoi Iun 04, 2009 10:10 pm

Esti foarte vesela si creativa. Tot timpul glumesti si esti o persoana de incredere.Esti foarte naiva si foarte sensibila.

yeey Very Happy
Sus In jos
Axxa.no.angel
V.I.P
V.I.P
Axxa.no.angel

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)   Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 1:33 am

Esti foarte vesela si creativa. Tot timpul glumesti si esti o persoana de incredere.Esti foarte naiva si foarte sensibila
:-w mi se pare cunoscut mesajul Very Happy Question + naiva???=)) I really luv I love you quizes, they're so funny;))
Sus In jos
the_ghost_of_cossette
Membru nou
Membru nou
the_ghost_of_cossette

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 11/06/2009

MesajSubiect: Re: Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)   Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:00 am

Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) Rezultatul meu a fost: " Esti foarte dura si sarcastica cu ceilalti dar nu iti pase de sentimentele altora pentru ca si ei au facut asa cu tine.Nu m-ai ai incredere in alti pentru ca toti prieteni tai te-au ranit.[img]i53.photobucket.com/albums/g52/box_kitty/anime/anime%20girls/magic%20girls/4bfe.jpg[img]" Al tau care este? Click aici si afla!
Sus In jos
Chou
Admin
Admin
Chou

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)   Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:35 am

Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) Rezultatul meu a fost: "Esti foarte vesela si creativa. Tot timpul glumesti si esti o persoana de incredere.Esti foarte naiva si foarte sensibila.[img]www.quizilla.com/user_images/T/TO/TOT/totalcraziness/1136675850_urespurple.JPG[img]" Al tau care este? Click aici si afla!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)   Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete) I_icon_minitime

Sus In jos

Ce poveste anime si cum ai arata in forma anime ? (doar pt fete)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum ai arata daca ai fi intr-un anime [pt fete]*_*
» anime-ul hellsing
» anime-ul helllgirl
» anime-ul spiral
» Despre anime-ul Naruto

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Diverse :: Quiz-
Mergi direct la: