| Ghiceste personajul | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ovidyu V.I.P
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 28
| Subiect: Ghiceste personajul Joi Mai 28, 2009 9:29 pm | |
| Ideea jocului este simpla:un user va face o descriere cat mai concreta a unui personaj dintr-un anime(incerca-ti sa nu alegeti un personaj care nu este foarte cunoscut)si urmatorul user va ghici despre cine e vorba,punand la randul sau o alta ghicitoare.Este necesar sa da-ti un mic indiciu(din ce anime face parte..diferite lucruri).Incep eu : Este mic de inaltime,este tacut,se imbraca numai in negru,are parul "zburlit" si cel mai important lucru,are un tatuaj pe bratul drept.Cine este? [Edit BlackAngel] Trebuie sa spui din ce anime face parte! | |
|
| |
Annya_Anna Fondator
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
| Subiect: Re: Ghiceste personajul Joi Mai 28, 2009 11:17 pm | |
| So... e dragut jocul! Sa incep eu: Este mic de inaltime,este tacut,se imbraca numai in negru,are parul "zburlit" si cel mai important lucru,are un tatuaj pe bratul drept.Cine este? E cumva Sasuke? Now is my turn! Are ochii negri, e din animeul'Naruto' Are unghiile vopsite cu verde! Are cearcane la ochii si este in cautarea vulpii cu noua cozi! Cam asta a fos! E o ghicitoare extraordinar de usoara! Sa vad cum o rezolvati! Bye-Bye! | |
|
| |
Misa_Misa2009 Membru junior
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 28/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Ghiceste personajul Vin Mai 29, 2009 12:22 am | |
| Cred ca Orochimaru nu sunt sigura . Acum eu : Next : Face parte din animeul "Naruto" ,Este rivala lui Sakura , are parul blond ochii albastrii si ii place de Sasuke . Ghici cine e ? Bye bye! | |
|
| |
Annya_Anna Fondator
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
| |
| |
Misa_Misa2009 Membru junior
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 28/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Ghiceste personajul Vin Mai 29, 2009 2:43 am | |
| Sa incepem.. : Cel din Ghicitoare este Rock Lee Acum eu: Are parul blond,ochii albastrii,in el este ascunsa "Vulpea cu 9 cozIII Ii place de Sakura si il uraste pe Sasuke. Sa va vedem o intrebare mai usoara nu exista! Bye bye!
Ultima editare efectuata de catre Mikaela in Vin Iun 12, 2009 2:33 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Annya_Anna Fondator
| Subiect: Re: Ghiceste personajul Vin Mai 29, 2009 2:51 am | |
| - Mikaela a scris:
- Sa incepem.. :
Cel din Ghicitoare este Rock Lee Acum eu: Are parul blond,ochii albastrii,in el este ascunsa "Vulpea cu 9 cozIII Ii place de Sakura si il uraste pe Sasuke. Sa va vedem o intrebare mai usoara nu exista! Bye bye! Ja ne! ! Da, ai dreptate, o intrebare mai simpla nu exista! Personajul din ghicitoarea ta este Naruto Uzumaki! P.S- El nu il uraste pe Sasuke, il considera prietenul lui cel mai bun! So..now is my turn: -E lenes, face parte tot din animeul Naruto, are parul prins intr-o codita mica la spate si era cel mai bun din Academie! Sa va vad la asta! So...Have fun and no spam | |
|
| |
Rikku Membru nou
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 16/07/2009
| Subiect: Re: Ghiceste personajul Sam Iul 18, 2009 6:52 pm | |
| ..Shikamaru o.o ? deci: -Este o tanără de 16 ani,are părul violet spre roz si ochii căprui. Aceasta a visat să fie o membră a Kaleido Stage.. | |
|
| |
Kikyo Membru nou
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 15/07/2009 Varsta : 29 Localizare : ur land
| Subiect: Re: Ghiceste personajul Lun Iul 20, 2009 1:26 am | |
| well... Naegino Sora ~ <3 now :
este un tanar extrem de inteligent care uraste crima si coruptia din lume. Viata i se schimbă drastic atunci cand descopera un carnet misterios pe jos, cunoscut ca ,,Death Note" - Carnetul Mortii. El planueste sa devina ,,(Dumne)Zeul unei lumi noi" prin executarea criminalilor.Odată aflat în posesia carnetului, decide să curete lumea de sufletele impure si care ar duce la auto-distrugerea ei. | |
|
| |
Invader Lamu Membru nou
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 01/11/2009
| Subiect: Re: Ghiceste personajul Sam Apr 30, 2011 8:45 pm | |
| Light Yagami
Este o tanara de 17 ani, cu parul lung de culoare verde si ochi albastri si vine de pe o alta planeta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ghiceste personajul | |
| |
|
| |
| Ghiceste personajul | |
|