| Gandul meu malefic! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Annya_Anna Fondator
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
| Subiect: Gandul meu malefic! Mar Mai 26, 2009 9:49 pm | |
| Jocul nu este creat de mine! E si pe alt forum si am vazut ca are succes asa ca l-am pus si eu aici! Ok... jocul suna ceva de genu asta: fiecare user va pune cel mai malefic gand al sau. Urmatorul ii va da o nota de la 1 la 10, cu conditia sa puna si el un gand. Trebuie sa justificati de ce ii dati acea nota userului dinaintea voastra...e super funny! So...gandul meu malefic e sa...extermin toti tocilari.Ha, ha, ha!( Styu, Styu, nu e prea malefic...dar nu am avut inspiratie!) Bye and NO SPAM! | |
|
| |
Annya_Anna Fondator
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 24/05/2009 Varsta : 30 Localizare : In my Bedroom!
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Vin Mai 29, 2009 3:28 am | |
| So...eu ti-as da un 7,45. De ce? Pentru ca poate tu nnu suporti oamenii buni pe care ceilalti ii agreaza. Iti dau aceasta nota cu indulgenta. Si sper sa justifici gandurile de acum incolo cand dai note! So...akm gandul meu malefic este sa... -Omor toti criminali si violatorii! Cred ca e destul de malefic! so..have fun and no spam! | |
|
| |
ovidyu V.I.P
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 28
| Subiect: Gand malefic Sam Mai 30, 2009 4:26 pm | |
| Deci iti dau nota 10. De ce ? Pentru ca asa nu mai exista crime si violuri. Deci acum urmez eu : Pai gandul meu ar fi sa NU mai scape criminalii din puscarii . E destul de malefic . Bye bye and no SPAM !! | |
|
| |
Misa_Misa2009 Membru junior
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 28/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Sam Mai 30, 2009 8:09 pm | |
| Bv imi place idea nota 10! Dc imi place? Pt ca e geniala sa nu mai scape puscariasii! Acum eu: Gandul meu malefic ar fi: -Sa bat pe totii care ma injura! Ja ne! | |
|
| |
ovidyu V.I.P
| Subiect: Gand malefic Vin Iun 05, 2009 3:40 am | |
| Iti dau nota 7,99 de ce pentru ca nu stiu ce ai cu ei . Eu in locul tau ia-si ignora. Acum eu : Pai gandul meu malefic ar fi : Sa nu mai moara oamenii in accidente ! bye bye and no SPAM ! | |
|
| |
Axxa.no.angel V.I.P
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 01/06/2009 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Vin Iun 05, 2009 9:55 pm | |
| nota 9, good work gandul meu malefic este(sau unul dintre numeroasele mele ganduri malefice... I know I'm soooo mean )...: ca toate profesoarele sa poarte costume sumo cand ne dau teste si sa faca piruete asemenea balerinelor cand ne pun 10, iar daca primim o nota mai mica de 10, atunci sa-si dea singure cu catalogul in cap | |
|
| |
Annya_Anna Fondator
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Sam Iun 06, 2009 6:02 pm | |
| Iti dau nota 10 pentru ca gandul tau malefic e foarte amuzant! So...gandul meu malefic e sa scot nu mai existe manele. Uff...urasc manelele! So...Bye-Bye and no spam! | |
|
| |
sakura_haruno2009 Membru nou
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Joi Iun 11, 2009 7:44 pm | |
| Nota 10 pentr-u ca nu suport nici eu manelele! Acum eu: Imi doresc sa nu mai existe baieti in scoala! Bye Bye! | |
|
| |
ovidyu V.I.P
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Joi Iun 11, 2009 11:52 pm | |
| Eu iti dau nota 4 . Pentru ca nu imi dau seama ce ai cu baieti ! Acum eu : Imi doresc sa nu se mai faca scoala bine sa se faca dar macar odata la o saptamana. Bye bye ! | |
|
| |
Misa_Misa2009 Membru junior
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 28/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Vin Iun 12, 2009 4:48 pm | |
| eu iti dau nota 10 Ca asta am vrut sa zic si eu. Acum eu: Imi doresc sa nu mai existe maimute (le urasc) | |
|
| |
Axxa.no.angel V.I.P
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 01/06/2009 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Mier Iun 17, 2009 11:53 pm | |
| de ce maimute =)) ? sunt simpatice nota mea e 7('cause I like monkeys and I luv:X animals ... dar fiecare cu gusturile sale ^__^ ) gandul meu malefic e : sa fie ucisi toti paianjenii (they're sooo scary ) | |
|
| |
ovidyu V.I.P
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Dum Iun 21, 2009 4:10 am | |
| Eu iti dau nota 6,99 pentru ca mie nu imi e frica de ei ! Soo... akm eu As vrea sa nu se mai desconecteze neturile . Al meu e unul din neturi ! | |
|
| |
sakura_haruno2009 Membru nou
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Lun Iun 22, 2009 7:37 pm | |
| Eu iti dau nota 10 pentru ca asta mi-as dori si eu as vrea asta foarte mult. Soo... akm eu As vrea sa nu se mai existe serpi (ii urasc si mi-e frica de ei. [Edit Axxa.no.angel] Ai postat acelasi mesaj de trei ori, te rog ca data viitoare sa fi mai atenta^__^ | |
|
| |
Axxa.no.angel V.I.P
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! Joi Iul 02, 2009 12:56 am | |
| nota 10... si mie mi-e frica de serpi, desi ma cam pasioneaza dar mi-e frica de ei de cand am vazut un film horror cu serpi ) gandul meu malefic este ca fiecare profesor/profesoara care da teme de vacanta sa se impiedice in toamna(cand incepe scoala din nou ) si sa cada cu capul in galeata pentru bureti ... deoarece vacanta este pentru a ne distra , nu pentru a face teme Bye Bye and no spam ^.^ :* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gandul meu malefic! | |
| |
|
| |
| Gandul meu malefic! | |
|