Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce nu ar spune ei niciodata?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

Ce nu ar spune ei niciodata? Empty
MesajSubiect: Ce nu ar spune ei niciodata?   Ce nu ar spune ei niciodata? I_icon_minitimeDum Mai 24, 2009 7:40 am

Well...ideea asta nu e originala, ci este de pe alt forum.
Dar...sa incepem!
Cred ca stiti cum e jocul...replici pe care ei nu le-ar spune niciodata.
So...incep eu:
Hinata: Il urasc pe Naruto si imi doresc sa il ucid. lol!
Sakura: Il iubesc pe Lee si pe Sasuke i-l daruiesc lui Ino!
Sasuke: Te iubesc Ino! Vrei sa fii my girlfriend?
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
Axxa.no.angel
V.I.P
V.I.P
Axxa.no.angel

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Ce nu ar spune ei niciodata?   Ce nu ar spune ei niciodata? I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 10:25 pm

that's very funny Smile)
Naruto: Brunetii au mai multe minte decat blonzii Idea
Sakura: Iubesc ramen-ul si imi place sa-l impart cu Naruto
Sasuke: Itachi si Sakura fac un cuplu minunat Exclamation
Kakashi: Prefer sa citesc ziare decat "Vino, vino, paradis"
Itachi: Imi e frica de pisici
Sus In jos
MyKy
Membru nou
Membru nou
MyKy

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 25/05/2009
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Ce nu ar spune ei niciodata?   Ce nu ar spune ei niciodata? I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 10:32 pm

Sa incerc si eu:
Sakura:Chouji te iubesc si vreau sa fac copii cu tine si nu stiu cine e Sasuke?E baiat?
Naruto:O iubesc pe Ino!
Sasuke:Sakura te mariti cu mine?Itachi iarta-ma fratioare, multumesc ca i-ai omorat pe mama si tata.
O sa mai scriu cand o sa mai am inspiratie. Very Happy Very Happy Sper ca nu v-am plictisit.
Sus In jos
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

MesajSubiect: Re: Ce nu ar spune ei niciodata?   Ce nu ar spune ei niciodata? I_icon_minitimeMier Iun 03, 2009 2:37 am

Sasuke: "Naruto, pregateste-te de competitie pentru ca in nici un caz n-am sa te las sa-mi furi visul: voi deveni Hokage!"
Naruto: "Stai linistit, am renuntat de mult la asta. Nu urmaresc decat sa ma razbun pe Itachi pentru ca ti-a omorat clanul!"
Itachi: "Mai asteapta putin, tocmai am pus mana pe noua si ultima carte a lui Jiraya! Promit sa o citesc pe nerasuflate!"
Kakashi: "Intre timp poti veni la mine. Afla ca eu am fost de fapt ucigasul clanului Uchiha, de unde crezi ca am puterea sharinganului? Mai trebuie sa-i omor pe Itachi si Sasuke pentru a avea parte de un "full sharingan"! "
Orochimaru: "Nu care cumva sa ma amestecati pe mine in asta! Am primit ordine de la Tsunade sa-i fac cafeaua, sa-i duc porcu' la plimbare, sa ud florile, sa stampilez actele, sa matur si sa intind rufele!"
Shizune: "Kabuto, pregateste potiunile de care ti-am spus. In curand trebuie sa-mi schimb corpul. L-ai pus in tema pe Neji?"
Kabuto: "Am treaba acum. Ma antrenez cu Ten Ten in incercarea de a nu mai avea nici un "blind spot" atunci cand ma lupt. Neji se joaca cu Akamaru folosind Chidori. Ar fi bine sa-i desparti."
Neji: "Nici sa nu indraznesti! Trebuie sa ma razbun pe Akamaru, ucigasul clanului meu!"
Akamaru: "Heeeeeeeeeeeelppppppp! Sunt nevinovat!"
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce nu ar spune ei niciodata?   Ce nu ar spune ei niciodata? I_icon_minitime

Sus In jos

Ce nu ar spune ei niciodata?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Anime&Manga :: Naruto-
Mergi direct la: