Sasuke: "Naruto, pregateste-te de competitie pentru ca in nici un caz n-am sa te las sa-mi furi visul: voi deveni Hokage!"
Naruto: "Stai linistit, am renuntat de mult la asta. Nu urmaresc decat sa ma razbun pe Itachi pentru ca ti-a omorat clanul!"
Itachi: "Mai asteapta putin, tocmai am pus mana pe noua si ultima carte a lui Jiraya! Promit sa o citesc pe nerasuflate!"
Kakashi: "Intre timp poti veni la mine. Afla ca eu am fost de fapt ucigasul clanului Uchiha, de unde crezi ca am puterea sharinganului? Mai trebuie sa-i omor pe Itachi si Sasuke pentru a avea parte de un "full sharingan"! "
Orochimaru: "Nu care cumva sa ma amestecati pe mine in asta! Am primit ordine de la Tsunade sa-i fac cafeaua, sa-i duc porcu' la plimbare, sa ud florile, sa stampilez actele, sa matur si sa intind rufele!"
Shizune: "Kabuto, pregateste potiunile de care ti-am spus. In curand trebuie sa-mi schimb corpul. L-ai pus in tema pe Neji?"
Kabuto: "Am treaba acum. Ma antrenez cu Ten Ten in incercarea de a nu mai avea nici un "blind spot" atunci cand ma lupt. Neji se joaca cu Akamaru folosind Chidori. Ar fi bine sa-i desparti."
Neji: "Nici sa nu indraznesti! Trebuie sa ma razbun pe Akamaru, ucigasul clanului meu!"
Akamaru: "Heeeeeeeeeeeelppppppp! Sunt nevinovat!"