Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce vrei sa devii?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

Ce vrei sa devii? Empty
MesajSubiect: Ce vrei sa devii?   Ce vrei sa devii? I_icon_minitimeDum Mai 24, 2009 6:49 am

Dupa cum vedeti din titlu, acesta este un topic despre ce vreti sa deveniti in viitor. Spuneti ce v-ar placea sa fiti, unde si cum sa lucrati. Nu uitati sa argumentati alegerea fac.
Eu as vrea sa devinj actrita sau fotomodel.
De ce as vrea sa devin actrita?
-Pentru ca ma fascineaza foarte mult acest job!
Si de ce as vrea sa devin fotomodel?
- Pentru ca am corpul suplu( asa zic my friends!) si pentru varsta mea sunt destul de inalta. 13 ani=1,70m(sunt scunda nu?)
Cam asta am avut de spun. Acum e randul vostru!
Bye and no[b]spam
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
MyKy
Membru nou
Membru nou
MyKy

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 25/05/2009
Varsta : 28

Ce vrei sa devii? Empty
MesajSubiect: Re: Ce vrei sa devii?   Ce vrei sa devii? I_icon_minitimeMar Iun 09, 2009 1:12 am

Eu as vrea sa devin:
-avocat pentru ca as vrea sa apar persoane, sa cunosc legi si toate cele.
-arhitect pentru ca imi place meseria, stiu matematica si colegii spun ca asta ar fi cea mai buna meserie pentru mine.
Sus In jos
Axxa.no.angel
V.I.P
V.I.P
Axxa.no.angel

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 28
Localizare : Constanta

Ce vrei sa devii? Empty
MesajSubiect: Re: Ce vrei sa devii?   Ce vrei sa devii? I_icon_minitimeJoi Iun 11, 2009 10:16 pm

I have so many dreams Very Happy ... :
- cred ca scriitoare... pentru ca imi place literatura(si cea contemporana, dar si cea clasica), insa daca ar fi sa mi se indeplineasca visul(hope so Smile ), m-as muta in Marea Britanie si as scrie in engleza(dar as publica cartile si in Romania-in romana) pentru ca literatura este mult mai apreciata acolo decat in Romania^__^
Note Like a Star @ heaven : silly me... deja planific totul:))
- sau psiholoaga(asta fiind cariera pe care mi-au sugerat-o majoritatea prietenilor si colegilor) Very Happy... si deoarece imi place sa ajut Razz
P.S Myky-> cred ca dupa meseria de arhitect, cea mai potrivita pentru tine ar fi cea de comedianta Smile)
Sus In jos
Chou
Admin
Admin
Chou

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31

Ce vrei sa devii? Empty
MesajSubiect: Re: Ce vrei sa devii?   Ce vrei sa devii? I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:31 am

hehe si eu ce visuri am 8-> deci as vrea sa devin aka sunt pe drum Smile)
-designer vestimentar mereu mi-a placut sa fac haine si sa le desenez :X:X si acum imi fac unele haine da' bine nu le port in public Smile) si am cobaiul meu aka sormea cara ma suporta=)) si mai vroiam cand eram mica sa am fac actrita da' s-a cam spulberat visul asta Sad ...soarta ce sa-i faci Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ce vrei sa devii? Empty
MesajSubiect: Re: Ce vrei sa devii?   Ce vrei sa devii? I_icon_minitime

Sus In jos

Ce vrei sa devii?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Administration :: General Chit Chat Discussions-
Mergi direct la: