Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

hi there o.o LavŸ ♥ E

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kikyo
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 15/07/2009
Varsta : 29
Localizare : ur land

hi there o.o LavŸ ♥ E Empty
MesajSubiect: hi there o.o LavŸ ♥ E   hi there o.o LavŸ ♥ E I_icon_minitimeMier Iul 15, 2009 8:10 am

Well first of all I Love Ikuto ;x.I'm a big fan of that "neko mimi cosplay hentai otoko"[XD] <=*pervert mind* Smile [And now back to reality>_< Neutral . ]... Imi plac anime`urile, capsunele (yami~ <3), prajiturile, Roooz`ul, Buruienile, Pisicile, Broastele:x, Rasul, Ciocolata = ^ω^ =, Comediile, Muzica,Pantalonii, Cartile
fav music: Hip-Hop, Pop si cateodata Rock *Lwvs TH*
filme preferate: Materials Girls, The Butterfly Effect[1-3], Romeo+Juliet, Final Destination
Hobbies: Paint, Photoshop, Shopping`ul, AMVs
Dislikes: Idiotii din Romania ( coca&pitzi ) , Gutza =]]&Co. , Minciunile, Luptele, Oamenii Stupizi, Paianjenii, Ploaia
anime`uri preferate sunt multe ,printre care: Naruto,Naruto Shippuuden, Gravitation, Shugo Chara, Kaleido Star, Chrno Crusade, Inuyasha, YYH etc.
citesc manga si imi place. fav.:naruto ;X
Imi plac cartile romantice,fantasy si magic ...Ador sa`mi petrec timpul cu prieteniil. Iubesc animalele si natura foarte mult! ^_^ ...Daca vreti sa stiti mai multe despre mine doar intrebati! Surprised
Sus In jos
Chou
Admin
Admin
Chou

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31

hi there o.o LavŸ ♥ E Empty
MesajSubiect: Re: hi there o.o LavŸ ♥ E   hi there o.o LavŸ ♥ E I_icon_minitimeDum Aug 23, 2009 10:38 pm

lol! peste cine dau aici..inca cineva care adora neko mimi hentai cosplay otoko ;x;x deja te iubesc;)) aka sa trec la subiect:
Welcome here,happy posting and have fun ^^
PS. Si mie imi palce de Ikuto <33
Sus In jos

hi there o.o LavŸ ♥ E
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Administration :: Nou veniti!-
Mergi direct la: