Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In parc!>.<

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
ovidyu
V.I.P
V.I.P
ovidyu

Numarul mesajelor : 66
Data de inscriere : 25/05/2009
Varsta : 28

In parc!>.< Empty
MesajSubiect: In parc!>.<   In parc!>.< I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 5:59 am

Andy se plimba cu Anna prin parc! In timp ce mergeau, el se uita insistent la Anna parca sorbind-o din priviri! Intr-un final. el a spart tacerea intreband-o pe fata:
-Si vrei o inghetata?
Sus In jos
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

In parc!>.< Empty
MesajSubiect: Re: In parc!>.<   In parc!>.< I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 6:29 am

-Da mersi! As vrea una de ciocolata daca se poate! zise Anna zambindu-i baiatului!!
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
ovidyu
V.I.P
V.I.P
ovidyu

Numarul mesajelor : 66
Data de inscriere : 25/05/2009
Varsta : 28

In parc!>.< Empty
MesajSubiect: Re: In parc!>.<   In parc!>.< I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 10:42 pm

Andy se duse si cumpara inghetata Annei si isi lu-a si lui o inghetata cu aroma de visine.Anna termina inghetata inaintea lui Andy si zise lui Andy sa il astepte ca se duce la toaleta!
Andy astepta pe Anna langa un copac .pana ar veni Anna Andy se intilni cu o tipa si o intreba daca vrea sa fie prietena lui , aceasta zise ca da si Andy pleca cu tipa lasand-o pe Anna in parc !
Edit Annya: am o intrebare: Cum se face ca atunci cand intalnesti o fata o si intrebi daca vrea sa fie prietena ta? asta e total absurd Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

In parc!>.< Empty
MesajSubiect: Re: In parc!>.<   In parc!>.< I_icon_minitime

Sus In jos

In parc!>.<
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» In parc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum