Bună pipăl, am realizat că sunt înregistrată pe acest forum, nu ştiam :]] în fine, acum că am intrat am realizat că am cont şi că nu m-am prezentat. Aşa că, să o fac aşa cum trebuie, nu? În fine, numele meu este Ramona, dar îmi puteţi spune Teh, sau cum vreţi, nu prea îmi pasă.
Am şaisprezece ani şi am trecut clasa a 10a [ B :> ] .
Îmi plac .. foarte multe lucruri, o să menţionez câteva dintre ele :
- să scriu [ da fac ficuri, îmi place atât să scriu cât şi să comentez ceea ce scriu alţii ]
- să citesc [ mă refer la cărţi xD ]
- să stau la pc [ altfel nu m-aş afla pe aici, cred ]
- să stau afară, plimbări, să joc bascket, să mă uit cum joacă alţii tenis, chestii ce se fac afară xD
etc, nu ştiu [ nu îmi vin în minte la ora asta ] , întrebaţi ce vreţi să aflaţi.
Nu îmi place să spăl vase
. Urăsc păianjenii [ sunt arahnofobă , sunt îngrozită dacă văd păianjeni ]. Îmi este frică şi de insecte, şi văcuţe ._. .
Sunt fană anime ... de multă vreme aş putea spune. Anime-urile mele preferate sunt :
Nana, Death Note, Toradora, Naruto , Kuroshitsuji, Okane ga Nai, Itazura na Kiss, Junjou Romantica, Paradise kiss şi Vampire Knight.
Personaje preferate... Foarte multe. Manga, citesc din când în când. Dacă aveţi întrebări şi în acest ' domeniu' , ask!
Muzicăă... Ascult orice îmi place, nu ascult [ în general] manele sau populară, nu am găsit melodii din acest gen ca să îmi placă xD.
Chiar nu am chef să mai zic şi altceva despre mine, Guys dacă vreţi să ştiţi ceva , întrebaţi-mă : P .[ Ador întrebările]