Anime-Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum dedicat celor care care au imaginatie si nu numai

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aterizasi in direct!

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Yume
Membru nou
Membru nou
Yume

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 15/06/2009
Varsta : 29
Localizare : in my bloody world

Aterizasi in direct! Empty
MesajSubiect: Aterizasi in direct!   Aterizasi in direct! I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 10:15 pm

Heya..numele meu e secret..etto..cei care vor sa-l afle o vor face pe mess..sau chiar prin pm..am 14 ani..fiind nascuta pe 27.04.1995 si sunt zodia taur..asa ca aveti grija sa nu va impung : )) well..ce sa mai zic.sunt din Aiud..boring city ~~"..imi plac multe anime'uri cum ar fi : Bleach, rosario+vampire, death note, blood+, naruto, gravitation, paradise kiss, FMP, FMA, Jigoku Shoujo, kaleido star...etc (nu mai im vin altele in minte pe moment ^^")
Asa muzica pe care o ascult:
-J-rock
-Rock
-Pop(rar ^^)
-Hip-hop...
Trupe: hm..Good Charlotte, Linkin Park, Simple Plan, An Cafe, The gazzete etc..
Filme: imi plac cele horror..dar si comediile...imi place sa rad...
Carti: nu prea citesc..prefer sa fac altceva..sau mai citesc fic-uri
Ce imi place sa fac: sa desenez...sa ma dau cu rolele, cu bicicleta,cu skateu'...sa pictez icoane...sa navighez pe net...sa ascult muzica, sa ies cu prietenii..sa fac pe nebuna : ))
Cateva lucruri despre mine: Sum o fire prietenoasa, amabila, sufletista, de incredere,nebuna, zapacita, impulsiva...desi am invatat sa ma mai calmez..cred...oricum prefer in ultimu' timp sa nu ma mai arat^^...Sunt desteapta..desi urasc scoala am note bune si merg la olimpiadeT^T nu prea imi plac...oricum daca as avea puteri i-as da FOCCCC!!!
Imi ajut prietenii la nevoie...pot fi o prietena, dar si o dusmanca pe cinste. Cand ma enervez ar fi bine sa nu-mi stea nimeni in cale..*si asta nu o zis-o je...ci prietenii care ma cunosc si care m-o vazut nervoasa...^^*
Now..i hate: sa fiu mintita...sa se profite de mine, dar de obicei imi dau seama mai devreme sau mai tarziu^^", sa fiu copiata. Nu-mi plac prieteni falsi..prefer unul singur, dar adevarat...
Cam atat despre mine...daca mai aveti intrebari nu ezitati sa puneti...
Sus In jos
http://bloody-moon.forumz.ro
Chou
Admin
Admin
Chou

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Aterizasi in direct!   Aterizasi in direct! I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 10:32 pm

heh iubire bine ai venit pe aici :X:X (pentur cei care nu stiu sa stiti ca nu suntem pe invers)Smile) in fine ma bucur sa te vad pe aici si iti urez happy posting,have fun and no spam :X
Sus In jos
Annya_Anna
Fondator
Fondator
Annya_Anna

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 30
Localizare : In my Bedroom!

MesajSubiect: Re: Aterizasi in direct!   Aterizasi in direct! I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 12:05 am

Hey, bine ai venit pe forum si sper sa te distrezi pe aici!
Bye!
Sus In jos
https://animefan.forumgratuit.ro
Axxa.no.angel
V.I.P
V.I.P
Axxa.no.angel

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 01/06/2009
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Aterizasi in direct!   Aterizasi in direct! I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 11:48 pm

welcome^__^
am doua intrebari Very Happy :
1. iti place Vampire Knight?
2. asculti Avril Lavigne sau Tokio Hotel?
have fun Exclamation Razz
P.S: yeeey Smile... inca cineva in zodia taur ^.^
Sus In jos
Yume
Membru nou
Membru nou
Yume

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 15/06/2009
Varsta : 29
Localizare : in my bloody world

MesajSubiect: Re: Aterizasi in direct!   Aterizasi in direct! I_icon_minitimeSam Iun 20, 2009 9:56 pm

hm, scuzati intarzierea cu care raspund, and now, imi place vampire knight :X:X...ascult Avril Lavigne, cateodata, Tokio Hotel nu'mi place, o melodie sau doua daca ascult de la ei :-" and si eu ma bucur ca am mai dat peste inca un taur Smile)
Sus In jos
http://bloody-moon.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aterizasi in direct!   Aterizasi in direct! I_icon_minitime

Sus In jos

Aterizasi in direct!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Forum :: Administration :: Nou veniti!-
Mergi direct la: